DragonFly - Presentations

DragonFlyBSD Multimedia Resources List

Links on this page refer to multimedia resources (podcast, vodcast, audio recordings, video recordings, photos) related to DragonFlyBSD or of interest for DragonFlyBSD users.


This list is available as chronological overview, as a tag cloud and via the sources.
This list is also available as RSS feed

If you know any resources not listed here, or notice any dead links, please send details to Edwin Groothuis so that it can be included or updated.

Tag: hans van de looy

 • Een historisch overzicht van BSD - Hans van de Looy
  Source: Nederlandse Linux Gebruikers Group
  Added: 31 December 2008
  Tags: nllgg, bsd, history, hans van de looy
  PDF version (5767 Kb, 38 pages)

  Hans zal een historisch overzicht geven van het ontstaan van *BSD vanaf de oorsprong van UNIX tot aan de nu bekende *BSD varianten. Hij zal daarbij met name ingaan wat de oorsprong en het ontstaan van een aantal *BSD-projecten zijn. Hierbij zal hij zeer kort ingaan op de verschillende licentieproblemen die we in het verleden gezien hebben en worden een aantal bekende personen en data weer eens even op de kaart geplaatst.

  Hans van de Looy is oprichter van Madison Gurkha. Een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van het uitvoeren van technische ICT-beveiligingsonderzoeken, in de media ook wel aangeduid met Etisch Hacken. Tijdens dergelijke onderzoeken maakt hij ook regelmatig gebruik van op BSD* gebaseerde systemen.